English (United Kingdom)Hungarian (formal)
A projekt (TECH_08-D3-2008-0053) a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap finanszírozásával valósul meg a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásával.
PDF Nyomtatás E-mail
Az Illés Antal által 1989-ben alapított HUMANsoft Kft. mára teljes informatikai termék- és szolgáltatás portfoliót épített ki. Színvonalas szolgáltatásaival és minőségi megoldásaival a hazai informatikai piac kiemelkedő szereplője.
2007 október végén a HUMANsoft Kft. üzletrészeinek 100%-át megvásárolta a FreeSoft Nyrt., ezáltal egy 10 milliárd forint feletti éves árbevételű, a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett, meghatározó piaci részesedéssel bíró, több mint 300 főt foglalkoztató, komplex informatikai megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtó cégcsoport jött létre.
 
A vállalat foglalkozik alkalmazásfejlesztéssel, vállalat irányítási rendszerek bevezetésével, vezetői információs rendszerekkel, különféle alkalmazások integrációjával, rendszerintegrációval, hálózatfejlesztéssel, üzemeltetéssel, IT biztonsági megoldásokkal. Az utóbbi években jelentős méretű - Uniós támogatással megvalósult - IT projektek fővállalkozójaként dolgozott az E-közigazgatás és egészségügy területén. A HUMANsoft Kft. 1991 óta forgalmazza a világ egyik vezető számítógépgyártója, a DELL termékeit. Fő gyártói partnerei között a DELL-en túl, olyan meghatározó technológia cégek szerepelnek, mint a Microsoft, Cisco, Symantec, CA, Fujitsu-Siemens, VMware, NetApp. A cég rendelkezik az ISO 9001:2000 minőségirányítási valamint az ISO 27001-ISMS információbiztonsági rendszerrel.

HUMANsoft Research Center (HRC)


A HUMANsoft Kft. 2005. évben hozta létre a vállalkozáson belül működő kutatás-fejlesztési részlegét, amelynek célja, hogy a színvonalas termékek értékesítése, szolgáltatások nyújtása mellett belső és külső innovációs források felhasználásával jelentős mértékben támogassa a HUMANsoft Kft. gazdasági céljait, piaci pozicionálását, továbbá komoly kutatási-fejlesztési együttműködést alakítson ki a hazai és nemzetközi tudásbázis intézményeivel.

Kiemelten foglalkozunk az új informatikai, projekt menedzsmenti eljárásokkal, oktatási módszertanokkal, illetve az elméleti modellek gyakorlati megvalósíthatóságának kidolgozásával is. Kiemelten kezeljük az egészségügy területén az informatikai megoldásokkal támogatott kutatás-fejlesztési megoldásokat.

Különösen fontos szerepet játszik a HRC a tudásegyesítésben, fiatal vagy nemzetközi kutatók K+F projektekbe való bevonásában. Ezzel kívánjuk biztosítani, hogy tevékenységeink során a legfrissebb tudás a lehető legnagyobb tapasztalattal társuljon.