English (United Kingdom)Hungarian (formal)
A projekt (TECH_08-D3-2008-0053) a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap finanszírozásával valósul meg a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásával.
PDF Nyomtatás E-mail
  "Egy kiforrott kultúrával rendelkező cég
olyan emberekből áll, akiknek közös
tapasztalataik, történelmük, céljaik és közös értékeik vannak."
(Brian Tracy)

Működjünk együtt

Tudomány és technológia, társadalom és üzlet, külön-külön is önállóan létező, egymástól jól elhatárolható struktúrák, melyek mégis folyamatosan hatnak egymásra, sőt létezésük és fejlődésük nélkülözhetetlen alapja az egymással való együttműködés és kölcsönhatás. Napjaink egyik kulcsfontosságú kérdése, hogy hogyan lehet integrálni, minél gyorsabban és hatékonyabban bevezetni más szektorok számára is a modernkor informatikai és infokommunikációs megoldásait.

Úgy gondoljuk, egy olyan felelős, minden szempontból élenjáró informatikai vállalkozásnak, mint az Answare Kft, szerepet kell vállalnia ebben a folyamatban, amely kihat más szektorok fejlődésére és a társadalom egészére is. Számunkra fontos, hogy tudásunkat és tapasztalatainkat mások számára is hasznossá, értékteremtővé tehessük. A tudományos élet szereplőivel karöltve, a kutatás-fejlesztés eredményeit felhasználva, igyekszünk lehetőségeket teremteni, hogy az informatikai szektorban született technológiai újdonságok mihamarabb beépülhessenek mindennapi környezetünkbe.

A komplex informatikai megoldások innovatív szakértőjének tekintjük magunkat. Olyan szolgáltatásokat és informatikai megoldásokat kínálunk, amelyeken keresztül az IT-infrastruktúra valóban kiszolgálja, sikeresen támogatja a vállalat belső és külső folyamatait, a különböző tevékenységi területek munkáját. Tevékenységünk lényegét az a speciális üzleti-informatikai, tervező-megvalósító szaktudás adja, mellyel stabil, megbízható hidat alkotunk a szervezet üzleti elvárásai és az azt kiszolgáló informatikai infrastruktúra között.  Működésünk stabil és megbízható pilléreit minőségpolitikánk, szolgáltatásaink és innovatív cégkultúránk jelentik, melyekkel 15 éve sikeresen működünk együtt partnereinkkel és ügyfeleinkkel a magyarországi információ-technológiai piacon.